Rekordmange turister i sommerhus

Der blev udlejet flere sommerhuse i Danmark end nogensinde før i 2016. Og tendensen fortsætter. Ifølge sommerhussøgemaskinen Campaya.dk blev der i 2016 udlejet 7% flere sommerhuse end i 2015, som var rekordår.

Tallene er baseret på den samlede udlejning af søgemaskinens mere end 24.000 danske sommerhuse. Sammenholdt med tal fra Danmarks Statistik betyder det, at der for fjerde år i træk kan registreres stigning i den årlige udlejning.

Ifølge Campaya.dks direktør, Claus Pedersen, skyldes det især, at tyskerne i stor stil har opsøgt de danske sommerhuse: ”Der har både været flere danske og tyske gæster, men stigningen skyldes især et markant større antal bookede sommerhuse af tyske gæster”.

Den markante stigning betød, at der var op imod en million flere overnatninger fra tyske gæster sammenholdt med året før. Samlet var ca 70% af sommerhusgæsterne fra Tyskland.

Campaya.dk konstaterer, at der lige nu er booket 12% flere sommerhuse det kommende år, end på samme tid sidste år.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.