Rekordoverskud for easyJet

easyJet-250-Airbus-fly-lufthavn-800x477easyJet havde et overskud før skat på 686 millioner pund – 7,3 milliarder kroner – for selskabets seneste regnskabsår, der sluttede med udgangen af september. Passagertallet steg med 6% til 68,6 millioner.

“Udsigten for det kommende år er positivt”, siger CEO Carolyn McCall. “Vi forventer en passagervækst på 7% og vi vil fastholde indtjeningen gennem en fast omkostningskontrol”.

Carolyn McCall tilføjede, at en serie af chokerende begivenheder som terroraktionen i Paris og det russiske flystyrt på Sinai har en vis indflydelse på flytrafikken. “Man vil altid opleve en periode med en vis tilbageholdenhed blandt kunderne, men også at væksten ret hurtigt kommer i gang igen”.

Lavprisrivalen Ryanair har talt om priskrig i den kommende vinterperiode med rigelig kapacitet på et marked med lavere brændstofpriser. easyJets forventninger er blot en ’mindre nedgang’ i omsætning pr sæde i de kommende seks måneder.

 

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.