Rekordsalg af rejser i påsken

spies thailand“Vi kan godt mærke, at det kun er få dage siden, at to ud af tre danske skatteydere den 12. april får udbetalt overskydende skat”.

“I alle påskedagene har vi ligget 15% over salget på tilsvarende helligdage sidste år”, siger Torben Andersen, kommunikationschef i Spies.

Mallorca er lige nu det bedst sælgende rejsemål til sommer. Ca. 50% af alle Mallorca-rejser i skolernes sommerferie er solgt og selskabet ville meget gerne indsætte ekstrafly fra både København, Billund og Aalborg. Men det er umuligt at opdrive værelser af god standard og beliggenhed på øen.

Spies kan ikke genkende konkurrenters meldinger om fald i salget af rejser til Tyrkiet. ”Hvis blot prisen er rigtig, er danskerne klar til en ferie ved den tyrkiske Middelhavskyst. På grund af den russiske boykot er prisniveauet presset i bund i den kommende sommer”, siger Torben Andersen.

Grækenland er tilbage for fuld kraft. Specielt er der stor interesse for små destinationer som f.eks. Skiathos og Parga. ”Til Kroatien har vi solgt halvdelen af alle sommerrejser og også Bulgarien er igen på danskernes rejsekort. Allerede nu har vi valgt at indsætte et ekstrafly i skoleferien fra København til Bulgarien og et fra Bornholm til Rhodos”, siger Torben Andersen.

Top 5 over de bedst solgte rejser i påskedagene: 1) Mallorca, 2) Alanya, 3) Kreta, 4) Gran Canaria og 5) Rhodos

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.