Rekordsalg af rejser i påsken

spies thailand“Vi kan godt mærke, at det kun er få dage siden, at to ud af tre danske skatteydere den 12. april får udbetalt overskydende skat”.

“I alle påskedagene har vi ligget 15% over salget på tilsvarende helligdage sidste år”, siger Torben Andersen, kommunikationschef i Spies.

Mallorca er lige nu det bedst sælgende rejsemål til sommer. Ca. 50% af alle Mallorca-rejser i skolernes sommerferie er solgt og selskabet ville meget gerne indsætte ekstrafly fra både København, Billund og Aalborg. Men det er umuligt at opdrive værelser af god standard og beliggenhed på øen.

Spies kan ikke genkende konkurrenters meldinger om fald i salget af rejser til Tyrkiet. ”Hvis blot prisen er rigtig, er danskerne klar til en ferie ved den tyrkiske Middelhavskyst. På grund af den russiske boykot er prisniveauet presset i bund i den kommende sommer”, siger Torben Andersen.

Grækenland er tilbage for fuld kraft. Specielt er der stor interesse for små destinationer som f.eks. Skiathos og Parga. ”Til Kroatien har vi solgt halvdelen af alle sommerrejser og også Bulgarien er igen på danskernes rejsekort. Allerede nu har vi valgt at indsætte et ekstrafly i skoleferien fra København til Bulgarien og et fra Bornholm til Rhodos”, siger Torben Andersen.

Top 5 over de bedst solgte rejser i påskedagene: 1) Mallorca, 2) Alanya, 3) Kreta, 4) Gran Canaria og 5) Rhodos

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.