Rekordsommer for Københavns Lufthavn

paskontrol-københavns-lufthavn-800x450Med en passagervækst på 7,0% i august fik Københavns Lufthavn en rekordsommer med over 7,5 millioner rejsende i de tre sommermåneder. År til dato er passagertallet steget 7,2%.

2.440.706 passagerer benyttede lufthavnen i august, hvilket er ca. 160.000 flere end samme måned i fjor.

”Med endnu en passagerrekord i august kan vi se tilbage på den travleste sommer nogensinde med over 7,5 millioner rejsende. Det er en halv million flere end i fjor. Vi har her desuden set antallet af transferpassagerer stige, hvilket er interessant, for specielt om sommeren rejser folk helst direkte, når de skal på ferie,” siger Thomas Woldbye, adm. direktør, Københavns Lufthavne A/S.

Antallet af transferpassagerer steg med 19,4%, og specielt er det flere skandinaver på vej til destinationer som New York, San Francisco og Fort Lauderdale samt til europæiske storbyer som London, Amsterdam, Paris og Milano. Antallet af lokalt afgående udenrigspassagerer steg med 7,3%, mens indenrigstrafikken voksede med 3,0%.

År til dato er der rejst knap 17,4 millioner passagerer igennem Københavns Lufthavn, hvilket er næsten 1,2 millioner flere end i fjor, svarende til en stigning på 7,2%.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.