Rekordsommer i Lalandia

”Vi er meget tilfredse med at have nået vores mål for begge vores feriecentre i årets vigtigste måneder. Samlet har der været næsten 500.000 overnatninger i de tre sommermåneder. Det er 30.000 flere end sidste år, som i øvrigt også slog rekorden fra året før”, fortæller adm. direktør Jan Harrit.

 

”Vores gæster kommer fra hele verden, men i år har vi oplevet en særlig stor vækst af udenlandske gæster. Den største fremgang kommer fra Sverige, hvorfra antallet af gæster er steget med 33%”.

 

”Vi havde udsolgt af mange hustyper allerede før sommerferien startede, og vi måtte desværre sige nej til mange familier, der med få dages varsel ønskede at booke en ’vejr-uafhængig’ miniferie. Så det er en god idé at bestille ferien i god tid, hvis man vil sikre sig et feriehus i de attraktive ferieperioder”, slutter Jan Harrit.

Skrevet af Flemming Juul

Rekordsommer i Lalandia

Det er en fremgang på mere end 10% i forhold til juli sidste år, hvor den hidtidige rekord blev sat.

 

”I forhold til juli sidste år, så er kapaciteten øget i Billund. Det er meget glædeligt at konstatere, at vi også har været i stand til at fylde de mange nye feriehuse”, siger adm. direktør Jan Harrit.

 

Det er hovedsageligt antallet af gæster fra Norge og Sverige, der er steget i år. Fremgangen fra disse lande har været så markant, at mere end hver anden gæst i juli er kommet fra udlandet.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.