Rekordtidlig svensk skisæson

ski i sverigeDet er frost i de svenske fjelde, og snekanonerne er i arbejde. Derfor startede den svenske skisæson allerede lørdag den 25. oktober – flere uger tidligere end normalt.

Det er blandt andet Idre Fjäll og Funäsfjällen, der allerede har åbnet de første lifter og pister.

Tidlig åbning af skisæsonen er godt nyt for de mange danskere, der har bestilt vinterferie i Sverige. Det plejer nemlig at betyde en god skisæson forude. Der er i år er flere danske bookinger på svenske skidestinationer, end siden finanskrisen begyndte. På destinationer som Kläppen og Idre Fjäll er antallet af danske bookinger øget med henholdsvis 16 og 23% i forhold til sidste år.

Disse områder åbner i den kommende weekend: Idre Fjäll er en af Sveriges mest snesikre destinationer og byder på 40 pister og 27 lifter. Idre fjäll havde sæsonstart den 25. oktober. Funäsfjällen har seks unikke skiområder med i alt 136 pister og 38 lifter og er Sveriges største skiområde. Det ene af de seks skiområder, Ramundberget, havde sæsonstart den 25. oktober.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.