Renovering af Angleterre forsinket et år – direktøren stopper

Hotel d’Angleterre blev 1. februar 2011 tilbagekøbt af ”Remmen Stiftung von 1986.” Hotellet lukkede 1. juni sidste år for at undergå en omfattende renovering.

 

Denne renovering har vist sig at være mere omfattende end antaget, hvorfor den forventede genåbning af hotellet er udsat til foråret 2013. Angleterre vil oplyse det nøjagtige tidspunkt tre måneder før genåbningen.

 

”Vi foretager en gennemgribende renovering, som betyder, at vi bl.a. tilbyder flere suiter, færre men større værelser, to barer og en ny restaurant. Når man begynder at arbejde i en bygning fra 1755, vil der vise sig overraskelser. Der har været store udfordringer med stabiliteten i bygningen, hvorfor større afstivningstiltag er gennemført ligesom en omfattende blysanering af samtlige malede vægge er gennemført,” siger bestyrelsesformand i Remmen Fonden, Else Marie Remmen – hustru til Angleterres ejer, Henning Remmen.

 

Omfanget af renoveringen betyder, at hotellets General Manager, svenske Henrik Mansson, har forladt Angleterre. Han blev ansat i november 2011 for at forestå genåbningen af hotellet i forsommeren 2012.

Skrevet af redaktionen