Ronja Røverdattter område på vej

De over 50.000 danskere, som hvert år besøger bl.a. Pippi Langstrømpe og Emil fra Lønneberg i temaparken Astrid Lindgrens Verden i Vimmerby i Sverige, kan se frem til en helt ny og spændende

oplevelse.

 

Det er 30 år siden, at Astrid Lindgren skrev Ronja Røverdatter og det markerer Astrid Lindgrens Verden med at investere 50 millioner svenske kroner i opførelsen af et helt nyt Ronja Røverdatter-område, hvor den mægtige Mattisborg er i fokus.

 

”Vi tror, at Astrid Lindgrens Verden kan blive én af de førende parker i Europa. Denne investering medvirker til at give Astrid Lindgrens Verden og Vimmerby som destination de bedst mulige forudsætninger for at udvikle sig”, mener adm. direktør Nils Nymann fra Saltkråkan AB, Lindgren-familiens aktieselskab, som er parkens hovedejer.

 

Den nye Mattisborgs tårne strækker sig 14 meter op i luften, og elementer som vand, røg, tåge og ild anvendes til at styrke fortællingen om Ronja Røverdatter. Publikum kommer til at opleve det tordenvejr, der hærgede den nat, da Ronja blev født, og de vil se borgen knække i to, når lynet slår ned. Inde i borgen vil der være teaterscener med røvere på heste. Det nye Ronja Røverdatter-område er 10 gange større end det gamle. Det kommer også til at byde på et syv meter højt vandfald, en bjørnegrotte og en skov med mystiske væsener og spændende lege.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.