Roskilde Festival melder udsolgt

rf13-Orange-SceneRoskilde Festival har solgt alle 80.000 partoutbilletter, der giver fuld adgang til alle dage under festivalen, skriver dr.dk.

Festivalens talskvinde, Christina Bilde: ”Det er fantastisk, at vi igen kan melde udsolgt, før festivalen starter, og at vi kan gøre det endnu tidligere end sidste år. Det betyder, at 80.000 deltagere har valgt den fulde festivaloplevelse”, siger hun i en pressemeddelelse.

Ifølge Roskilde Festivalen er der stadig endagsbilletter til salg til spilledagene onsdag den 29. juni og torsdag den 30. juni.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.