Roterende udsigtstårn på Englands sydkyst

brightonMens danskerne frygter, hvad der kan bygges af kystnære turistattraktioner, holder briterne sig ikke tilbage og opfører et 162 meter højt roterende udsigtstårn i badebyen Brighton.

Det bliver angiveligt verdens højeste roterende udsigtstårn, og det har netop fået navnet ’British Airways i360’ og det store flyselskab som sponsor.

Strand-attraktionen er designet af arkitektfirmaet Marks Barfield og bliver 162 meter højt. Besøgende opholder sig i den 18 meter brede glaskuppel, som sendes til toppen af masten, hvor den byder på 360 graders panoramaudsigt over Brighton og Sussex’s kystlinje.

Brighton er den mest besøgte turistby i det sydøstlige England bortset fra London og tiltrækker hvert år i omegnen af 11 millioner turister.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.