Run på oversøiske vinterrejser

solferie apolloApollo sælger i dag vinterrejser til eksotiske destinationer i et omfang, som man ikke har set siden starten af 00’erne. Der er 23% flere til dato sammenlignet med sidste år.

De helt store højdespringere er Phuket og Krabi, som 38%. flere danskere allerede har booket, viser salgstal fra Apollo, der indtil videre sender mere end 12.000 danskere til oversøiske destinationer den kommende vinter.

”Vi havde ikke kunnet tiltrække så mange på langdistance flyvninger, hvis ikke det havde været for vores samarbejde med bl.a. Emirates, Qatar Airways og Thai Airways, som står for langt de fleste af vores oversøiske ruter,” siger Glenn Bisgaard, kommunikationschef for Apollo.

”Den eneste oversøiske destination med svækket interesse er Indien, som vi har solgt 25% færre rejser til. De nye visumregler har gjort det vanskelligere at få turistvisum til Indien, men vi har netop modtaget information fra den indiske ambassade om, at ansøgningsprocessen ikke længere kræver personligt fremmøde på ambassaden. Det gør det hele lidt lettere for dem, der f.eks. drømmer om en rejse til Goa,” slutter Glenn Bisgaard.