Russisk flyselskab halverer personalet

UTair B737Ruslands tredjestørste flyselskab, UTair, har reduceret antallet af ansatte med 44,3%, skriver Moscow Times.

Selskabet oplyser, at man er alvorligt ramt af økonomiske problemer på grund af rubelens nedtur og stigende driftsomkostninger. Det har medført stærkt stigende priser på rejser til udlandet. Derfor har man følt sig tvunget til at nedskære personalet med 44,3% og samtidig reducere flyflåden med 40% fra 115 til 71 fly.

Flyselskabet har angiveligt en gæld på 170 milliarder rubler – svarende til ca. tre milliarder Euro.

Rublen er faldet med ca. 30% siden starten af 2014, da de vestlige sanktioner blev sat i værk og siden på grund af olieprisernes fald på verdensmarkedet.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.