Ryanair åbner base i Hamborg

Hamburg Airport.

Hamburg Airport.

Lavprisselskabet vil investere 200 millioner dollars og basere to Boeing 737-800 fra starten af november i Hamburg Airport.

Flyselskabet har også præsenteret sin sommerfartplan fra Hamborg. Den omfatter 16 ruter og 95 ugentlige flyvninger, hvilket er en vækst på 180% i forhold til den nuværende fartplan. Ryanair forventer 1,7 millioner passagerer årligt til/fra Hamborg.

Den nye sommerplan omfatter tre ugentlige flyvninger til Faro i Portugal og til Salonika i Grækenland. Der åbnes desuden syv ugentlige flyvninger til Bruxelles, som hermed får to daglige flyvninger.

Andre ruter går fra Hamborg til Dublin fem gange om ugen, Las Palmas, to gange ugentligt, London Stansted to gange dagligt, et dagligt fly til Manchester og Bergamo, to gange om ugen til Sophia og to gange dagligt til Palma de Mallorca.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.