Ryanair i samarbejde med Amadeus

Michael O'Leary.

Michael O’Leary.

Amadeus light ticketing løsning betyder, at Ryanair kan tilbyde billetter og hele udbuddet af tillægstjenester via Amadeus. Der bliver ikke nogen forskel i billetpris i forhold til Ryanairs hjemmeside.

Aftalen betyder også, at Ryanairs Business Plus bliver tilgængelig for Amadeus-brugere. Det gør det muligt at tilbyde forretningsrejsende skræddersyede pakker, som omfatter fleksibel ombooking, 20 kg bagage, ’fast track’, prioriteret ombordstigning og ’premium seating’.

”Amadeus løsning giver os mulighed for at nå ud til flere forretningsrejsende”, siger Michael O’Leary, adm. direktør hos Ryanair. ”Allerede nu er 27% af vores kunder forretningsrejsende, og vi fortsætter arbejdet med at forbedre vores skræddersyede Business Plus”.

Anvendelsen af Amadeus løsning, som er udviklet specielt til lavprisselskaber, gør arbejdet nemmere for både Ryanairs og Amadeus rejsebureaupartnere. For Amadeus brugere vil bookingprocessen for fly og tillægstjenester være præcis den samme som for et hvilket som helst andet flyselskab. Det er muligt i kraft af fuldstændig integration af processerne for traditionel shopping, booking og back-office, kombineret med dynamiske billetpriser og tjenester i realtid.

Mere end 70 lavprisflyselskaber anvender i dag Amadeus som distributionspartner, og antallet af bookinger af lavprisbilletter gennem Amadeus voksede med 21% i løbet af 2013.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.