Ryanair med milliardudbytte

Det irske lavprisselskab havde en nettoindtjening på 305,3 millioner Euro – 2,2 milliarder kroner – og ifølge Bloomberg News er det mindre end de forventede 313 millioner Euro. Omsætningen voksede med 2%, da væksten i antallet af passagerer oversteg nedgangen i gennemsnitlige billetpriser, skriver business.dk.

 

Ryanair vil til oktober udbetale et særligt udbytte på 500 millioner Euro – 3,7 milliarder kroner. Det bliver  første gang aktionærerne betales, siden flyselskabet udbød de første aktier i 1997 efter beslutningen om storindkøb af nye fly.

 

Ryanairs CFO Howard Miller siger til Bloomberg, at der er tale om et engangsudbytte. Han nævner, at der ikke er udsigt til nye flykøb, hvorfor det er hensigtsmæssigt at betale penge tilbage til aktionærerne.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.