Ryanair opjusterer

Selskabet har netop offentliggjort regnskabet for sit tredje kvartal i det forskudte regnskabsår, som gik bedre end ventet blandt analytikerne både hvad angår omsætning og indtjening, skriver epn.dk.

 

Der er tale om et overskud på 14,9 millioner Euro, hvor analytikerne ventede et underskud på 15 millioner. Driftsresultatet blev 29,4 millioner Euro og omsætningen 844 millioner Euro.

 

Det får Ryanair til at opjustere til et resultat efter skat for hele regnskabsåret på 480 millioner Euro fra de tidligere forventede 440 millioner. Selskabet har i gennemsnit forhøjet sine billetpriser med 17%.

Skrevet af Flemming Juul

Ryanair opjusterer

Det kæmpestore flyselskab regner nu med et nettoresultat på mellem 380 og 400 millioner Euro, hvor forventningen tidligere lød på 350-375 millioner Euro, skriver borsen.dk.

Flyselskabet er dog forsigtige i udmeldingen fordi der er usikkerhed med hensyn til yielden i resten af året, selv om den ser bedre ud end ventet for vintermånederne.

 

I regnskabet for selskabets andet kvartal blev nettoresultatet 330,3 millioner Euro og omsætningen steg med 29% til 1,28 milliarder Euro.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.