Ryanair reducerer forventningerne

ryanair-fly-boeing-b737-8001-800x403Siden afstemningen om Storbritanniens fremtid i EU, har pundet været i modvind, og det får nu konsekvenser for Ryanair, som nedjusterer forventningerne til regnskabsåret 2017.

Selskabet oplyser, at man har svært ved at leve op til egne mål på grund af den svage pundkurs. Tidligere forventede Ryanair en vækst på 12% på bundlinjen i forhold til året før – nu er forventningen 7%.

I forbindelse med regnskabet i sommer oplyste flyselskabet, at briternes nej til EU kunne medføre, at selskabet måske ikke kunne leve op til forventningerne.

Jacob Graven, cheføkonom i Sydbank: ”Der er ingen grund til at tro, at det her skulle ændre sig i løbet af de næste måneder – eller sågar år. Der er meget mere usikkerhed på vej i fremtiden. Det kommer an på den aftale, briterne får forhandlet hjem med EU”.

Siden folkeafstemningen 23. juni er pundet svækket med 20% mod dollar. Pundet koster nu ca. 8,3 kroner. Før folkeafstemningen kostede et pund 9,7 kroner.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.