Ryanair skræmmer ikke Norwegian

Presse- og markedschef for Norwegian i Danmark, Johan Bisgaard Larsen, fastslår, at det norske selskab vil fastholde sine vækstplaner i Danmark, selv hvis Ryanair skulle vælge at flyve ud af Københavns Lufthavn. Den konkurrence frygter Norwegian ikke, skriver epn.dk.

 

Johan Bisgaard Larsen understreger, at Norwegian flyver med helt nye fly til hovedlufthave rundt om i Europa og uden gebyrer, hvilket er præcist, hvad kunderne vil have, hvilket han bakker op med henvisning til, at mere end en million danskere har fløjet med Norwegian på mindre end et år.

 

Ryanair har søgt om 23 start- og landingstilladelser fra København i forbindelse med åbningen af den nye lavpristerminal. Norwegian flyver for tiden 47 ruter ud af Danmark, hvoraf de 40 udgår fra København.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.