Ryanair vil levere kunder til Norwegian

Ryanair arbejder på at etablere en aftale om at feede passagerer til Norwegians voksende netværk af langruter til lavpris.

Passagerer fra regionale lufthavne skal kunne leveres til Norwegians internationale hubs med tilpasset timing i en enkel transaktion. Den første kombinationsflyvning kan starte allerede i første kvartal 2017.

Aftalen vil åbne Norwegians transatlantiske ruter til flere lufthavne over hele Europa og være med til at sikre Ryanair bedre priser.

Ryanairs marketingchef Kenny Jacobs siger til The Sunday Telegraph at de årelange forhandlinger ’har opnået et solidt momentum’: “Feeder-aftaler bliver et aspekt på det europæiske luftfartsmarked i 2017, og vi vil gerne se denne aftale komme igennem så hurtigt som muligt”.

“Vi har en load factor på 95%, så vi gør det ikke fordi, der er 20 tomme sæder på Ryanairs fly. Det er mere strategisk.  Det styrker vores logiske udvikling af markedet på den måde, vi ønsker udviklingen”.

Udtalelsen kom umiddelbart efter, Norwegian fik sine fly-rettigheder til det irsk baserede datterselskab NAI og meldinger om start på flyvninger fra irske Cork og Shannon til USA.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.