Ryanairs image er lavt i England

Ryanair 737-MAX 8 Artwork

Ny undersøgelse placerer Ryanairs varemærke blandt de 10 mindst respekterede i England. Med på Minus Top 10-listen er også politiske partier, Facebook og McDonald’s.

Undersøgelsen er lavet af opinionsfirmaet YouGov – Ryanair har ikke overraskende afvist resultatet.
Ryanair prøver i disse år at gøre sig mere forbrugervenlig med en række initiativer.

I sin kommentar siger Ryanair: ”de 1.500 personer som deltog i denne “undersøgelse” vil kunne være på otte af de 1.600 fly, vi i snit flyver hver dag.”

Top 10-listen over de mest “uelskede” varemærker i England er ifølge undersøgelsen: Ukip, The Conservative Party, Marmite, Ryanair, partiet Labour, partiet Liberal Democrats, McDonald’s, Starbucks, Facebook og som nr. 10 Kentucky Fried Chicken.

Undersøgelsens Top 10 over de mest elskede/respekterede varemærker toppes af Amazon og chokoladefirmaet Cadbury. Andre på denne del af listen er Heinz, BBC One, Google og Kellogg’s

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.