Ryanairs passagertal steg med 1,3 millioner

FILE IRELAND RYANAIR EARNINGSLavprisselskabets vækst på 1,3 millioner passagerer i januar svarer til en forøgelse på 30% og gav en vækst i belægningen med 12 procentpoint til 83%.

Gennem de seneste 12 måneder er passagertallet steget med 8% og er nu oppe på 87,8 millioner passagerer.

Marketingchef Kenny Jacobs mener årsagen – ud over lavere billetpriser – skal søges i selskabets kampagne ‘Always Getting Better’.

”Kampagnen har leveret tidligere og større bookingtal samtidig med, at load factors for flyvningerne under vinterfartplanen er blevet væsentligt forhøjet”, siger han.

“Med vores forbedrede rutenet, øgede frekvenser og Business Plus service, fortsætter Ryanair med at levere så meget mere end blot de laveste billetpriser”, slutter han.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.