Sådan deler vi feriebilleder

62% af børn i alderen fra otte til 13 år medbringer egne smartphones, iPads eller computere på ferien. Og en stor del af resten bruger de stationære computere til at dele ferieminder med familien derhjemme.

62% af børn i alderen fra otte til 13 år medbringer egne smartphones, iPads eller computere på ferien. Og en stor del af resten bruger de stationære computere til at dele ferieminder med familien derhjemme.

Vi deler vores ferieoplevelser på de sociale medier og svarene fra 35.000 forbrugere i Danmark, Sverige, Norge og Finland viser, at Facebook er overlegent størst.

Spies har sammen med søsterselskaberne Ving i Sverige og Norge og Tjäreborg i Finland, spurgt til anvendelsen af sociale medier på ferien, og svarene viser, at Facebook er størst i alle fire lande, men i Danmark er det mailen, der havner på andenpladsen, mens svenskerne foretrækker Instagram, nordmændene Snapchat og finnerne WhatsApp.

Men der er også dem, der vælger helt at være offline på ferien, først og fremmest i Danmark, hvor over halvdelen lukker ned, mens godt en tredjedel af svenskerne ’holder fri’.

”Selv er jeg masseproducent af mails på mine ferier og benytter af og til Facebook – og så har jeg ikke glemt at bruge et andet ’socialt medie’, nemlig det gode, gamle postkort, som fortsat fungerer fint for alle modtagere… selvom det går knapt så hurtigt…”, siger kommunikationschef i Spies, Torben Andersen.

Spies har ca. 6.000 følgere på Instagram og omkring 117.000 følgere på Facebook. Maskotterne Lollo & Bernie er favoritter hos de unge Youtube-seere, hvilket næsten 11 millioner afspilninger af Lollo & Bernies danseskole viser.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.