Sådan deler vi feriebilleder

62% af børn i alderen fra otte til 13 år medbringer egne smartphones, iPads eller computere på ferien. Og en stor del af resten bruger de stationære computere til at dele ferieminder med familien derhjemme.

62% af børn i alderen fra otte til 13 år medbringer egne smartphones, iPads eller computere på ferien. Og en stor del af resten bruger de stationære computere til at dele ferieminder med familien derhjemme.

Vi deler vores ferieoplevelser på de sociale medier og svarene fra 35.000 forbrugere i Danmark, Sverige, Norge og Finland viser, at Facebook er overlegent størst.

Spies har sammen med søsterselskaberne Ving i Sverige og Norge og Tjäreborg i Finland, spurgt til anvendelsen af sociale medier på ferien, og svarene viser, at Facebook er størst i alle fire lande, men i Danmark er det mailen, der havner på andenpladsen, mens svenskerne foretrækker Instagram, nordmændene Snapchat og finnerne WhatsApp.

Men der er også dem, der vælger helt at være offline på ferien, først og fremmest i Danmark, hvor over halvdelen lukker ned, mens godt en tredjedel af svenskerne ’holder fri’.

”Selv er jeg masseproducent af mails på mine ferier og benytter af og til Facebook – og så har jeg ikke glemt at bruge et andet ’socialt medie’, nemlig det gode, gamle postkort, som fortsat fungerer fint for alle modtagere… selvom det går knapt så hurtigt…”, siger kommunikationschef i Spies, Torben Andersen.

Spies har ca. 6.000 følgere på Instagram og omkring 117.000 følgere på Facebook. Maskotterne Lollo & Bernie er favoritter hos de unge Youtube-seere, hvilket næsten 11 millioner afspilninger af Lollo & Bernies danseskole viser.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.