Sådan får får Norge at se

får i norgeSommeren giver muligheden for at lære fem helt særlige norske får at kende og se hvad norsk livsstil handler om – set fra et fårs synsvinkel.

Hvert år slippes to millioner får løs i norske skove og fjelde uden opsyn. De bidrager til beskyttelsen af kulturlandskaber. De kan gå stort set frit omkring – også i byerne. De lever med andre ord det gode liv, og den oplevelse vil de gerne dele med os andre.

Fem får fra fem forskellige steder i Norge er klar til at dele deres hverdag med os: Ét, der strejfer omkring i storbyen, ét fra de spektakulære fjorde, ét fra de smukke strande, ét fra de grønne enge i indlandet og ét fra højfjeldet. De har hver deres kamera og en fælles Instagram-konto, #sheepwithaview, og derudover en side på visitnorway.com

Fårene er ikke typerne, som bare følger med flokken. De fem eventyrere er udvalgt, fordi de har særlige præferencer og personligheder og hver især deres helt egen mening om tingene. De er alle ægte repræsentanter for den del af landet, de kommer fra.

Heidi fra Oslo er en Heidi er en bypige fra Oslo-området. Erik er fra Sydnorge og nyder strandlivet. Frida fra Fjordnorge er aktiv og vil op på så mange fjeldtoppe som muligt. Lars fra Trøndelag og søger de grønneste græsgange, mens Kari fra Nordnorge er meget aktiv og nyder en snak med de lokale rensdyr.

Følg fårene her: visitnorway.com/sheepwithaview

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.