Sådan holder vi sommerferie

ferie i danmarkFlertallet af danskerne holder sommerferie i Danmark, viser en undersøgelse fra YouGov. Ferien i Danmark skal bruges på at besøge familie og venner samt en tur i sommerhuset.

67% har planlagt deres sommerferie for 2016, og ifølge YouGovs undersøgelse, vil 37% tilbringe hele ferien i Danmark, mens 36% både holder ferie i Danmark og i udlandet. 27% holder hele ferien i udlandet.

47% af dem, som holder sommerferie i Danmark vil besøge venner og familie. 43% tager i sommerhus og lige så mange regner med at besøge seværdigheder inden for kultur og underholdning.

Hver tredje er optimistisk med hensyn til det danske sommervejr og regner med sol og badning. 15% planlægger at tage til koncerter og på festival, mens 13% vil tage på camping.

Undersøgelsen er baseret på interviews med 1004 repræsentativt udvalgte personer i alderen 18+ år fra YouGov Panelet i perioden 17. – 21. juni.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.