Sådan holder vi sommerferie

ferie i danmarkFlertallet af danskerne holder sommerferie i Danmark, viser en undersøgelse fra YouGov. Ferien i Danmark skal bruges på at besøge familie og venner samt en tur i sommerhuset.

67% har planlagt deres sommerferie for 2016, og ifølge YouGovs undersøgelse, vil 37% tilbringe hele ferien i Danmark, mens 36% både holder ferie i Danmark og i udlandet. 27% holder hele ferien i udlandet.

47% af dem, som holder sommerferie i Danmark vil besøge venner og familie. 43% tager i sommerhus og lige så mange regner med at besøge seværdigheder inden for kultur og underholdning.

Hver tredje er optimistisk med hensyn til det danske sommervejr og regner med sol og badning. 15% planlægger at tage til koncerter og på festival, mens 13% vil tage på camping.

Undersøgelsen er baseret på interviews med 1004 repræsentativt udvalgte personer i alderen 18+ år fra YouGov Panelet i perioden 17. – 21. juni.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.