Salget af USA-rejser 70% over 2016

Foto: Shutterstock.

”Hvem skulle have troet, at Donald Trump skulle forstærke salget af ferierejser til USA? Men det ser ud til at være tilfældet. Vi frygtede at salget af ferierejser til USA ville falde, men efterspørgslen har været enorm,” siger Jan Lockhart, adm. direktør i USA Tours.

De fleste booker større ferierejser til USA, som skal gennemføres over sommeren, samt smutture til Washington DC og New York i forlængede weekender forår og efterår. Det er desuden Californien, Florida, Hawaii og Sydstaterne, der er rmest eftertragtede.

”Når vores rejsekonsulenter foretager stikprøver af, hvorfor valget er faldet på USA netop i 2017, forklarer gæsterne, at det overraskende valg af Trump vækker nysgerrighed. De ønsker at snakke med amerikanerne om, hvorfor man har stemt på ham, og hvilke konsekvenser de forestiller sig. Mange beder specifikt om at komme forbi Washington DC for at se det nye Trumphouse”, tilføjer Jan Lockhart.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.