Apollo Rejser, et de største charterrejsebureauer i Danmark, håber gradvist på flere genåbninger til blandt andet Grækenland. PR-foto: Apollo Rejser.

Salgsboom hos charterrejsearrangør

Genåbningen til en række lande og lempelser af coronarestriktioner har givet et salgsboom hos charterrejsebureauet Apollo, der indsætter ekstra fly for at klare den stigende efterspørgsel.

Apollo Rejser har i Danmark solgt næsten 300 procent flere charterrejser de seneste fire uger sammenlignet med ugerne før.

”Der er ingen tvivl om, at danskerne savner Middelhavet. I de sidste par uger har salgstakten nået nye højder, og det er gået så stærkt, at vi også har måtte ansætte flere nye kollegaer for at kunne følge med,” siger Glenn Bisgaard, landechef og salgsdirektør i Apollo Danmark, i en pressemeddelelse og fortsætter:

”På nuværende tidspunkt ser vi en jævn stigning fra dag til dag, og det føles godt endelig at være ”tilbage” på noget, der nærmer sig et normalt niveau.”

Øverst på listen over danskernes favoritrejsemål hos Apollo Rejser ligger Grækenland, hvor de danske rejsevejledninger endnu kun har åbnet til Peloponnes-halvøen sydvest for Athen. Men endnu ikke til klassikerne Kreta og Rhodos, der er de helt store bookingmagneter hos Apollo. Apollo oplever dog også en stor stigning i efterspørgslen på rejser til Epirus-regionen i det nordvestlige Grækenland.

Indsætter ekstra fly
”I Sivota åbner vi desuden et af vores nyeste Apollo Sports-hoteller, Sivota Retreat – powered by Playitas, som tilbyder gæsterne fabelagtige træningsfaciliteter og instruktører indenfor blandt andet padel, tennis, holdtræning, bodybike og vandsport,” siger Glenn Bisgaard.

For at imødekomme boomet i efterspørgslen på sommerrejser indsætter Apollo nu to ekstra fly fra Københavns Lufthavn. Det ene flyver direkte til Epirus-området hver mandag mellem den 12. juli og 27. september. Det andet fly lander på Kreta hver fredag fra den 9. juli til 24. september. Foreløbig tilbyder Apollo Rejser 23 ugentlige flyvninger til Grækenland fra Danmark denne sommer.

Andre kommende rejsemål for Apollo ud af Danmark denne sommer er efter planen, hovedparten af disse er endnu ikke åbnet i de danske rejsevejledninger: Fuerteventura, Mallorca, Kos, Kreta, Samos, Kroatien, Lesvos, Karpathos, Rhodos, Parga, Sivota, Lefkas, Zakynthos, Cypern og Limnos.

Relaterede artikler:

Skirejsebureauer har travlt med salg til ny sæson

Disse 15 lande topper danske turisters ønskeliste

Danmark åbner for indrejse fra ikke-EU lande