Sang og musik i Horsens gader

imagesHorsens Kommune inviterer på en lang række forskellige aktiviteter og arrangementer i forbindelse med Melodi Grand Prix 2016, der finder sted i netop Horsens.

”I Horsens elsker vi fest og farver, og jeg kan love, at vi sammen med DR og mange af vores foreninger, institutioner og borgere vil gøre alt for at skabe en kæmpefest i ugerne og dagene op til Melodi Grand Prix”, fortæller Borgmester Peter Sørensen.

Blandt de mange Grand Prix-aktiviteter er bl.a. Micki Cheng, vinder af ’Den store jule- og nytårsbagedyst 2015’, som vært for en ’Grand Prix Kagedyst’ og Barthelot, der normalt står for ’Morgengymnastik på DR3’, varmer indbyggerne op, inden selve showet på DR1 eller på P4 lørdag klokken 20.00, skriver dr.dk.

Der er Skole Grand Prix for byens yngste. Der er International Song Contest på spillestedet Kulisselageret, og begge gange er det sangerinden Szhirley, der er vært – og på P1 bliver Grand Prix’ets relevans diskuteret midt på gågaden i Horsens.

Der foredrag med Jørgen de Mylius, Horsens Bibliotek, debat om Grand Prix, Søndergade/KUBEN med bl.a..Keld Heick. Skole Grand Prix på Horsens Ny Teater med Szhirley er vært. Dans til Grand Prix-musik på Bytorvet.

Den 13. februar er der Melodi Grand Prix klokken 20.00, Forum, Horsens.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.