Seks danske campingpladser i topklasse

Emmerbølle Strand Camping, Hvidbjerg Strand Feriepark, Jambo Feriepark, Kattegat Strand Camping, Klim Strand Camping og TopCamp Feddet er hædret med ’BestCamping’ af ADAC og ANWB (de tyske og hollandske FDM).

BestCamping er den nye betegnelse for de bedste europæiske campingpladser og afløser den tidligere ’Superplatz’.

”Udnævnelsen af de seks danske campingpladser til BestCamping viser, at Danmark fortsat er med i den europæiske top.  Vi er blandt de lande i Europa, der har det højeste antal BestCamping i forhold til det samlede antal campingpladser,” siger direktør i Campingrådet Poul Fejer Christiansen.

BestCamping svarer til restauranternes Michelin stjerner. Det er derfor af stor betydning, når en campingplads bliver udnævnt af ADAC og ANWB, som også har uddelt priser til campingpladser, der kan tilbyde noget ekstraordinært.  Hvidbjerg Strand Feriepark blev i den forbindelse udnævnt til en af de tre mest komfortable wellness campingpladser i Europa.

I en kommentar siger Poul Fejer Christiansen: ”Det er en meget velfortjent udnævnelse som Hvidbjerg Strand Feriepark har fået. Med deres kurbad og wellness er der sat en ny standard for, hvad man kan forvente på campingpladser.”

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.