Seks danske ’Superplatz’

Skiveren Camping er nyudnævnt til ’Superplatz’, mens campingpladserne Bøsøre Strand Feriepark, Hvidbjerg Strand Feriepark, Jambo Feriepark, Klim Strand Camping og TopCamp Bøjden Strand er blevet genudnævnt. I det øvrige Norden er der kun én anden ’Superplatz’, en campingplads i Sverige.

 

”Udnævnelsen viser, at Danmark fortsat er med i den europæiske top. Vi er blandt de lande i Europa, der har det højeste antal ’Superplatz’ i forhold til landets samlede antal og det understreger den retning med komfort og kvalitet, som alle danske campingpladser har fulgt i de senere år,” siger direktør i Campingrådet Poul Fejer Christiansen.

 

Men selv om Danmark fremhæves som et af Europas bedste campinglande, kommer der færre og færre udenlandske gæster og Poul Fejer Christiansen konstaterer, at tyske og hollandske gæster synes, at det er for dyrt at holde campingferie i Danmark og henviser til, at det er svært at tiltrække gæster, når de f.eks. kan læse, at det dyreste sted i Europa, at købe en cafe latte, er i Danmark. Han håber på en hjælpende hånd fra regeringen, så Danmark kan blive mere konkurrencedygtig.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.