Serie af bombetrusler

boeing-777-228er-f-gspx-air-franceAnonyme trusler rettedes mod mindst seks passagerfly, som landede eller startede i lufthavne i USA mandag, men der blev hverken fundet sprængstof eller andet farligt ved kontrollerne.

Truslerne, som ifølge FBI muligvis kom fra den samme kilde, medførte en lang række sikkerhedskontroller, hvoraf det mest spektakulære var jager-eskorte til et fly fra Air France, der var på vej til JFK-lufthavnen. Her havde truslerne lydt på kemiske våben ombord.

Også fly fra Saudi Arabian Arilines og American Arilines, der landede i samme lufthavn, blev kontrolleret for skjulte spængstoffer.

I Newark lufthavnen måtte passagererne forlade et fly fra United Airlines fra Madrid, og flyet blev inspiceret på behørig afstand fra terminalen. Delta Air Lines meddelte, at to af selskabets internationale flyvninger, Paris-Boston og London-Newark, blev udsat for lignende trusler.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.