Sherlock Holmes trækker turister

Besøgende indbydes til at besøge Sherlock Holmes’ Storbritannien online. 

 

”Sherlock Holmes er en ægte brittisk karakter som hjælper os med at levandegøre historien på gaderne i London, Liverpool og Manchester. Jeg ser frem til at præsentere vores version af Sherlock Holmes i forbindelse med 150-års jubilæet for sir Arthur Conan Doyles fødsel”, siger filmens instruktør Guy Ritchie. 

 

Den nye film er optaget i blandt andet London, Liverpool og Manchester, med scener fra St. Pauls Cathedral, Houses of Parliament, Old Royal Naval College i Greenwich, Manchesters rådhus samt havnen i Liverpool. 

 

”Sherlock Holmes er stolt over at være englænder og han kender hver millimeter af London, han betragter den som sin by. London er en meget fascinerende by og verdens centrum på den tid hvor filmen udspiller sig. Det har varet fantastisk at filme i Storbritannien”, siger Robert Downey Jr. 

 

Kampagnesitet rummer billeder fra filmen og informationer om indspilningssteder i hele Storbritannien, hvilket blandt andet inkluderer Sherlock Holmes-museet på 221B Baker Street i London. Her er også et kort, som hjælper med at finde steder med Sherlock Holmes-tilknytning. 

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.