Silver Galapagos sejler igen efter renovering

En af de renoverede kabiner.

En af de renoverede kabiner.

Silverseas ekspeditionsfartøj Silver Galapagos starter igen sine sejladser i Galapagos ø-verden efter nye renoveringer er gennemført i Panama i september.

Skibet, som har plads til 100 gæster, gennemgik en delvis renovering allerede sidste år. Nu fremstår Silver Galapagos med eksklusive marmorbadeværelser i kabinerne, et nyt fitnesscenter, massagerum, skønhedssalon, udendørs jacuzzi og udendørs restauranten The Grill.

Efter renoveringerne fremstår Silver Galapagos med et interiørdesign, som harmonerer med de øvrige fartøjer i Silverseas ekspeditionsflåde, Silver Explorer og Silver Discoverer. Kabiner, gange og Explorer Lounge er totalt renoveret.

Silver Galapagos sejler fra lørdag til lørdag gennem Galapagos ø-verden ad to ruter og gennemfører guidede landgange, som er godkendte af Galapagos National Park Service.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.