Skænderi i besætning forsinkede fly

0
Flyets kaptajn fortæller passagererne, hvad der er sket og beklager forsinkelsen. Foto fra Twitter.
Flyets kaptajn fortæller passagererne, hvad der er sket og beklager forsinkelsen. Foto fra Twitter.

LUFTFART: To kabineansatte hos Easyjet kom forleden i så stort indbyrdes skænderi, at kaptajnen valgte at vende tilbage til standpladsen for at sætte dem af.

Easyjet har undskyldt efter et fly onsdag blev over en time forsinket fra London Gatwick til Nordirlands hovedstad, Belfast.

Årsagen var den højst usædvanlige, at to af de kabineansatte, en steward og en stewardesse, på vej mod startbanen kom i et så voldsomt skænderi, at kaptajnen returnerede til den standplads, flyet kort forinden havde forladt.

Her blev begge kamphaner sat af, oplyser tweet-meldinger fra passagerer på flyet. Efter en god time ankom to nye besætningsmedlemmer, så flyet kunne komme af sted.

I ventetiden stillede flyets kaptajn sig op foran passagererne og forklarede situationen og beklagede forsinkelsen.

En talsmand fra Easyjet siger: ”Vi kan bekræfte, at flight EZY835 fra London Gatwick til Belfast returnerede til standpladsen for at erstatte to besætningsmedlemmer som følge af mundtlig uoverensstemmelse mellem dem. Sikkerhed og tryghed for vores passagerer og besætningsmedlemmer har højeste prioritet og for at kunne levere dette, er det nødvendigt at kabinebesætninger arbejder som en enhed.”

DEL ARTIKLEN
  •  
  •  
  •  

Skriv en kommentar

Be the First to Comment!

Notify of
avatar
wpDiscuz