Skandinaver foretrækker Mallorca

”Skandinaver føler sig trygge og hjemme på Mallorca. Middelhavet er solsikkert og tilgodeser mange feriekriterier og ønsker i alle prisklasser. Det er værd at bemærke, at vi har to nye Middelhavsdestinationer på hitlisten i år”, siger Björn Alvarsson, markedschef hos MrJet.

 

Dubrovnik og Malta er nu med på den skandinaviske hitliste især på grund af svenskerne, som sidste år foretrak en række spanske rejsemål.

 

Dubai bevarer sin andenplads på hitlisten, og antallet af bookinger fortsætter med at stige – hele 50% siden sidste år. En raket på årets hitliste er mexicanske Cancun takket være populariteten blandt nordmændene. Phuket kniber sig ind på sjettepladsen takket være danskerne og er efter Mallorca den næstmest populære destination, når danskerne booker solferie.

 

”Årets hitliste afspejler tydeligt det øgede udbud af gode hoteller og de fordelagtige flypriser fra Skandinavien til netop disse rejsemål. Vi oplever også, at flere og flere vælger at rejse med rutefly. De vil rejse på deres egen måde med en frihed og fleksibilitet, som den traditionelle charterrejse ikke tilbyder i samme udstrækning”, mener Björn Alvarsson.

 

Hitliste sol og bad-destinationer 2012 (placering i 2011 i parentes): 1) Mallorca (1), 2) Dubai (2), 3) Malta (ny), 4) Cancun (ny), 5) Dubrovnik (ny) og 6) Phuket (5). Hitlisten gælder for pakkerejsebookinger hos MrJet.dk, MrJet.se og ebookers.no i januar – maj 2012 med afrejse i juni – august 2012.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.