Slip for dårlig feriemave

En undersøgelse fra Bifiform viser, at 44% af danskerne får dårlig mave på ferien, mens kun 22% gør noget for at forberede maven på de fremmede bakterier inden rejsen, skriver ekstrabladet.dk.

 

Camilla Lauemøller, farmaceut på Steno Apotek nævner flere forholdsregler, som nemt minimerer risikoen, der kan opstå ved, at drikkevandet er mindre rent, end derhjemme og madvarerne bliver tilberedt mindre hygiejnisk:

 

”Det er vigtigt at overholde normale hygiejneråd om ikke at drikke vand fra hanen, ikke bruge isterninger, undgå at spise rå mad og kun spise frugt, man selv kan skrælle. Desuden er det fornuftigt at forebygge mod de fremmede bakterier ved at tage mælkesyrebakterier før og under rejsen, særligt til højrisikolande, eller hvis man tidligere har fået dårlig mave på rejsen.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.