Slotsejer dropper forpagtere

Kokkedal Slot – Copenhagen, der er også et Kokkedal Slot i nordjyske Brovst, satser på events, møder og konferencer.

 

Der er i dag 27 værelser og endnu 35 værelser under opførelse i tre værelsesfløje. Slottets 62 værelser står færdige når den nye driftsorganisation åbner 1. september 2012.

 

Et halvt år efter åbningen af Kokkedal Slot meddeler ejer og forpagtere af Kokkedal Slot – Copenhagen, at driften pr. 1. september skifter hænder. Entreprenør og ejer Jan Kjær har ønsket at få sit slot tilbage, så han selv kan styre driften.

 

”De seneste seks års gennemgribende renovering af slottet og opførelse af både nye værelsesfløje og nyt underjordisk spa område, har fyldt meget og det føles naturligt, at jeg fortsætter mit store engagement i slottet,” siger Jan Kjær og tilføjer:

 

”Til september er vi færdige med alle hotelværelserne og der er indgået en lukrativ aftale med den snart tidligere forpagtergruppe om, at jeg selv overtager driften når det hele står færdigt.”

 

Den nuværende forpagtergruppe består af fem personer, Thomas Brandt-Knudsen har udadtil tegnet forpagtergruppen – bl.a. sammen med sin søster Malene Brandt-Knudsen.

 

Der er iflg. Jan Kjær forhandlinger i gang med nøglepersoner i den nye organisation, og de præsenteres samlet når der er indgået endelige aftaler.

 

Jan Kjær er til daglig direktør for entreprenørvirksomheden Kjær & Lassen

 

Kokkedal Slot åbnede 1. november sidste år med Susanne Åberg som hoteldirektør, men hun stoppede allerede i midten af december ”efter gensidig forståelse.”

 

Susanne Åberg var direktør i bl.a. Arp-Hansen Hotel Group, landechef for hotelkæden Best Western i Danmark, konsulent hos det rådgivende ingeniørfirma Carl Bro og indtil maj forrige år direktør for det store First-hotel på Vesterbrogade i København.
 

Ifølge takeoff.dk’s oplysninger slås Kokkedal Slot også med dårlige tilkørselsforhold, uvilje fra naboer, klager over støj osv.

Skrevet af Henrik Baumgarten