Slotshoteller ransaget

I forbindelse med sagen, har politiet i løbet af tirsdagen gennemført ransagninger på seks slotshoteller – tre i Nordjylland, et i Skanderborg, et på Fyn og et i Nordsjælland, skriver borsen.dk.

 

Ifølge eb.dk skulle svindlen dreje sig om millionbeløb, men Nordjyllands Politi nøjes med at konstatere, at ´det har en vis størrelse’ og at bagmandspolitiet er involveret i sagen.

 

Gorm Lokdam er for nylig i Højesteret dømt for import af en container fyldt med kopier af de kendte Alfi-kander. Tidligere har han importeret kopier af Global knive, og i den forbindelse vil politiet også rejse en egentlig straffesag.

I 2010 måtte Nordjyllands Politi opgive at rejse straffesag mod Lokdam i en sag om moms, da sagen var forældet. Sagen kørte som civil en retssag, som Gorm Lokdam tabte til skattemyndighederne.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.