Slut med sommertøj i Vatikanet

Det er uden forskel, om der er tale om en teenager, der vil se Peterskirken, eller en ældre dame, der vil handle i Vatikanets apotek. Hvis de ikke lever op til reglerne om sømmelig påklædning, bliver de afvist af Schweizergarden.

 

Oprindeligt gjaldt kravet om lange ærmer og lange ben for Peterskirken, men nu er det udvidet til at omfatte hele Vatikanstaten. De nye regler generer især de lokale beboere, som har været vant til at klæde sig som andre romere, og de betragter de nye regler som en ny bureaukratisk forhindring.

 

Blandt de afviste var en 80-årig kvinde, som ville benytte Vatikanets billige apotek. Hun protesterede og bad om at vide, hvilken ret kirken har til at stille krav til andres påklædning, mens man selv tumler med alvorlige skandaler rundt om i verden.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.