Slut på turisme-nedgang i Schweiz

schweizIfølge en ny rapport fra Timetric, vil Schweiz’ turisme stige frem mod 2017 med en årlig vækst på 2,53%, hvilket langsomt udligner de seneste års betydelige nedgang.

Den årlige vækst i overnatninger angives at stige med 2,46%, med flere hotelprojekter under snarlig færdiggørelse.

Opførelsen af Brunngasslein Four Star Hotel med 65 værelser til en pris på 40 millioner dollar og Grindelwald Grand Hotel Regina til 130 millioner dollar vil tilføre Schweiz, hvor turismesektoren udgør 9,9% af beskæftigelsen, yderligere jobs.

Besøgstallet faldt fra 6,8 millioner gæster i 2012 til 6,4 millioner i år på baggrund af den svækkede europæiske økonomi.

Schweiz ligger som nummer 139 af 140 lande med hensyn til priser og konkurrenceevne ifølge Economic Forums Travel and Tourism Competitiveness report 2013. Det er et af de dyreste lande at holde ferie i og samtidig med meget strenge visa-betingelser.

Jürg Schmid, chef for Switzerland Tourism, siger: “Folk elsker Schweiz, men deres budgetter er strammere”.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.