SmageDage i Nordjylland

Den nordjyske region udgør et bugnende spisekammer med blandt andet fortrinlige spisefisk fra Skagerak og Kattegat, muslinger og østers fra Limfjorden, jomfruhummere fra Læsø, kvalitetskød fra nordjyske dyr, økologiske grøntsager, honning, svampe og bær fra den vilde natur.

Det er baggrunden for, at der afholdes en række SmageDage, som sætter fokus på de nordjyske råvarer. Der har netop været Skaldyrsfestival på Mors, og det fortsætter med Løgstør Muslingefestival, den 13.-15. juli, Hirtshals Fiskefestival, den 2.- 4. august, Læsø Jomfruhummerfestival, den 4. august, Skagen Kvalitetsfødevarefestival, den 24.- 25. august og der sluttes med DM i østersåbning og champagnesabling i Løgstør, den 26. august og Østers Event på Mors den 12. oktober.

 

SmageDagene præsenteres både på hjemmesiden www.smagedage.dk og på Facebook.

 

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.