Smartphone i stedet for værelsesnøgle

Teknikken for mobile smartphone-nøgler indgår i ASSA ABLOY Hospitality Mobile Access-løsningen og er implementeret i Spies’Companion App, som er tilgængelig for både iOS og Android.

Til sommer kan gæster hos Spies springe køerne i receptionen over, når de kommer til deres feriehotel. ’Nøglen’ til deres værelse ligger ved ankomsten i gæstens smartphone

”Vi tester det nye nøglefrie system på et koncepthotel på Kreta. Alt, hvad man har brug for, er en smartphone og en app, som den mobile nøgle sendes til et par dage inden, man tjekker ind”, siger produktchef i Spies, Carlos Cebrian.

I slutningen af maj kom de første ’testgæster’ til hotellet Ocean Beach Club Kreta. Med den mobile nøgle og et kort til at navigere til den rigtige bygning kunne gæsterne hurtigt installere sig.

Spies Sunwing Family Resorts, Ocean Beach Club by Sunwing, samt voksenkonceptet Sunprime Hotels er udviklet fra kundernes ønsker. En vigtig del er at fjerne alt, der kan irritere på en ferie. Med Easy Travel kan gæsterne for eksempel begynde hjemrejsen ved at tjekke ind på flyet allerede på hotellet. Transferbussen kører direkte til lufthavnen uden stop, og i lufthavnen kan man gå direkte til sikkerhedskontrollen.

”Mobile nøgler giver personalet mere tid til at fokusere på gæsterne, så de får den bedst tænkelige oplevelse, siger Markus Boberg, SVP Commercial Excellence i det svenske firma ASSA ABLOY Hospitality, der står for det nye nøglekoncept.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.