Sønderjysk restaurantkæde tjener stort

Ejerfamilien bag Restaurant Flammen: Flemming og Ketty øverst, Kristina og Martin Rosenfeldt Sunddal nederst.

Ejerfamilien bag Restaurant Flammen: Flemming og Ketty øverst, Kristina og Martin Rosenfeldt Sunddal nederst.

Familien bag den fremadstormende restaurantkæde Restaurant Flammen fortsætter med at tjene millioner på amerikanersteg og store bøffer.

På under syv år har familien Rosenfeldt Sunddal forvandlet et buffetkoncept i en afsides landsby i Sønderjylland til en landsdækkende kæde, der nu også breder sig til udlandet. Ifølge adm. direktør Elias Grøftholdt Tychsen kommer Restaurant Flammen også ud af 2015 med et positivt resultat. Årsregnskabet er endnu ikke endeligt godkendt, men viser et plus. Sidste år landede kæden et overskud på 18,5 millioner kroner.

”Vi har ekspanderet i det forgangne år med fire nye restauranter og arbejder på endnu en i centrum af København og én i Sønderborg. Og så har jeg netop været syd for grænsen for at kigge på lokaler”, siger adm. direktør Elias Grøftholdt Tychsen, der pt. råder over 11 restauranter og over 800 ansatte, skriver finans.dk.

Restaurant Flammen åbnede første gang i 2009 og da var hverken banker eller investorer interesseret, så Sønnen Martin sunddal solgte sin bil, datteren Kristina sin hest, og ægteparret Ketty og Flemming ofrede deres opsparing.

Opskriften på succes er en stor grillbuffet med 50 slags salater, 15 slags kød, 10 slags tilbehør og tre slags saucer. Planen er ikke at ligge på ethvert gadehjørne i Danmark, men der er plads til yderligere tre-fire restauranter, mener direktøren.

Restaurant Flammen er blandt flere danske kæderestauranter, der stormer frem i disse år. Af andre kan nævnes bøfkæden Mash og sushikæden Sticks’n’Sushi.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.