Sønderjyske signaturoplevelser

Foto - Turismefaglige pointer og sønderjyske signaturoplevelserEfterårets turismefremmedage kombineres i år konferencen med en produktkendskabstur, som tager deltagerne med i Nationalpark Vadehavet, med til Sort Sol og til bords på Schackenborg Slot.

Den 11.-12. oktober inviterer Dansk Turismefremme til konference hos Destination Sønderjylland. Programmet er pakket med højaktuelle emner indenfor dansk turisme og kommer blandt andet omkring destinationsudvikling, mega-events, fremtidens turistbureau, planlovsforliget og de 10 forsøgsprojekters indflydelse på Danmarks kyster.

Programmet henvender sig bredt til kommuner, turismeerhverv samt uddannelses- og vidensinstitutioner som arbejder med turisme. Ud over et overordnet destinationsindblik i det Sønderjyske bruges konkrete lokale cases til at konkretisere oplægsholdernes viden og erfaring.

”Forventningen er, at denne nye form for turismefremmedag bliver en lærerig og udbytterig oplevelse for alle deltagere, som kan gentages andre steder i landet i samarbejde med vores mange medlemmer”, forklarer formand Anne-Mette Knattrup og tilføjer: ”Det er en oplagt måde at få indsigt i hinandens destinationer på og få nogle uhøjtidelige snakke – og skabe netværk – mellem de faglige indslag”.

Iver Gram, indehaver af Sort Safari, viser deltagerne det spektakulære naturfænomen, Sort Sol, i en refleksion over, hvordan vi tjener penge på naturen. Det Sønderjyske Hus slår dørene op til debat om, hvordan fremtidens turistbureau servicerer gæsterne både fysisk og digitalt. Det Sønderjyske kagebord er ikke glemt og vil naturligvis indgå i programmet, som kan ses på Dansk Turismefremmes hjemmeside.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.