Sønderjyske signaturoplevelser

Foto - Turismefaglige pointer og sønderjyske signaturoplevelserEfterårets turismefremmedage kombineres i år konferencen med en produktkendskabstur, som tager deltagerne med i Nationalpark Vadehavet, med til Sort Sol og til bords på Schackenborg Slot.

Den 11.-12. oktober inviterer Dansk Turismefremme til konference hos Destination Sønderjylland. Programmet er pakket med højaktuelle emner indenfor dansk turisme og kommer blandt andet omkring destinationsudvikling, mega-events, fremtidens turistbureau, planlovsforliget og de 10 forsøgsprojekters indflydelse på Danmarks kyster.

Programmet henvender sig bredt til kommuner, turismeerhverv samt uddannelses- og vidensinstitutioner som arbejder med turisme. Ud over et overordnet destinationsindblik i det Sønderjyske bruges konkrete lokale cases til at konkretisere oplægsholdernes viden og erfaring.

”Forventningen er, at denne nye form for turismefremmedag bliver en lærerig og udbytterig oplevelse for alle deltagere, som kan gentages andre steder i landet i samarbejde med vores mange medlemmer”, forklarer formand Anne-Mette Knattrup og tilføjer: ”Det er en oplagt måde at få indsigt i hinandens destinationer på og få nogle uhøjtidelige snakke – og skabe netværk – mellem de faglige indslag”.

Iver Gram, indehaver af Sort Safari, viser deltagerne det spektakulære naturfænomen, Sort Sol, i en refleksion over, hvordan vi tjener penge på naturen. Det Sønderjyske Hus slår dørene op til debat om, hvordan fremtidens turistbureau servicerer gæsterne både fysisk og digitalt. Det Sønderjyske kagebord er ikke glemt og vil naturligvis indgå i programmet, som kan ses på Dansk Turismefremmes hjemmeside.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.