Sol og Strand udvider

Kaj Frederiksen.

Den 1. januar overtager Sol og Strand Feriehusudlejning Raaschou Eftf. Feriehusudlejning ApS i Vejers. Dermed får Sol og Strand yderligere 150 ferieboliger til udlejning i den sydlige del af den jyske vestkyst.

Udlejningen vil fortsat ske med udgangspunkt fra Raaschous lokalbureau på Vejers Havvej, og kontoret får yderligere aktiviteter med opgaver for huse, der i lokalområdet udlejes via Sol og Strand. Desuden vil markedsføringen af Raaschous feriehuse blive forøget.

Sol og Strands adm. direktør, Kaj Frederiksen, er godt tilfreds med aftalen: ”Vi har gennem flere år ønsket at udvide – ikke mindst ved den sydjyske vestkyst. Derfor er vi meget tilfredse med, at vi med Preben Jensen har kunnet forhandle os frem til overtagelse af hans forretning, der har rødder tilbage til 1930´erne – da sommerhusudlejning var i sin vorden. Med købet tilføres Sol og Strand kapacitet i et område, der er særdeles attraktivt. Hertil kommer betydelige synergieffekter, eftersom Sol og Strand allerede har udlejning og lokalbureau i Vejers”.

Aktiviteterne i Raaschous Feriehusudlejning vil fra sæson 2017 blive integreret i Sol og Strands systemer, men således at nuværende medarbejdere hos Raaschous fortsætter og sikrer den fornødne kontinuitet.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.