Sol og Strand udvider

Kaj Frederiksen.

Den 1. januar overtager Sol og Strand Feriehusudlejning Raaschou Eftf. Feriehusudlejning ApS i Vejers. Dermed får Sol og Strand yderligere 150 ferieboliger til udlejning i den sydlige del af den jyske vestkyst.

Udlejningen vil fortsat ske med udgangspunkt fra Raaschous lokalbureau på Vejers Havvej, og kontoret får yderligere aktiviteter med opgaver for huse, der i lokalområdet udlejes via Sol og Strand. Desuden vil markedsføringen af Raaschous feriehuse blive forøget.

Sol og Strands adm. direktør, Kaj Frederiksen, er godt tilfreds med aftalen: ”Vi har gennem flere år ønsket at udvide – ikke mindst ved den sydjyske vestkyst. Derfor er vi meget tilfredse med, at vi med Preben Jensen har kunnet forhandle os frem til overtagelse af hans forretning, der har rødder tilbage til 1930´erne – da sommerhusudlejning var i sin vorden. Med købet tilføres Sol og Strand kapacitet i et område, der er særdeles attraktivt. Hertil kommer betydelige synergieffekter, eftersom Sol og Strand allerede har udlejning og lokalbureau i Vejers”.

Aktiviteterne i Raaschous Feriehusudlejning vil fra sæson 2017 blive integreret i Sol og Strands systemer, men således at nuværende medarbejdere hos Raaschous fortsætter og sikrer den fornødne kontinuitet.

x

Læs Også

Billund Lufthavn frem igen

Små 160.000 rejsende benyttede lufthavnen i maj.

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.