Sol og Strands ejer fylder 75 år

Margit og Kjeld Andersen.

Kjeld Andersen fylder tirsdag den 3. januar 75 år. Han er ejer af feriehusudlejningsvirksomheden Sol og Strand, som han i sin tid stiftede sammen med fru Margit.

I 1974 blev interessen for feriehuse vakt, da han mødte Margit, som havde en sommerhusgrund i Lyngsaa. Sommerhuset, der senere blev bygget her, blev startskud for en af Danmarks største virksomheder for indgående turisme, Sol og Strand Feriehusudlejning.

Indtil 1979 arbejdede Kjeld Andersen som langbrugskonsulent, men flere og flere timer blev tilbragt med aften- og weekendarbejde, da antallet af parrets feriehuse til udlejning steg. I 1979 tog de beslutningen om, at feriehusudlejning skulle blive deres levevej. I februar 1980 ansatte de den første medarbejder, Margits bror, som i dag er virksomhedens adm. direktør.

I dag har virksomheden 6.000 feriehuse til udlejning. Dermed den Danmarks næststørste feriehusudlejningsvirksomhed, som omfatter ca 200 medarbejdere, dels på hovedkontoret i Hune ved Blokhus, dels på de 23 lokalkontorer.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.