Sol og varme dyrt for charterarrangører

Ifølge Bent Bernardi, der er informationschef for Bravo Tours er charterbureauernes favorit-vejr i Danmark tunge haglbyger og regn i stænger, siger han til ekstrabladet.dk.

 

Han afviser dog, at sommersalget skulle være gået helt i stå og understreger, at langt de fleste rejser er solgt til fuld pris, men så længe solen skinner over Danmark, er der billige pladser at få – bliver det derimod regn, kan man være sikker på, at priserne på de resterende rejser stiger igen.

 

Lige nu sælger Star Tour for eksempel rejser til Tyrkiet, Bulgarien og Grækenland med 20, 30 og 40% rabat, og salgsdirektør Stig Elling siger, at man skal mange år tilbage i tiden for at finde lige så lave priser.

 

Salgschef Kevin Knudsen fra Apollo Rejser bekræfter, at efterspørgslen på rejser sydpå stiger, når Danmark ikke vejrmæssigt er et ferie-alternativ. Han afviser dog, at Apollo holder udsalg, men bekræfter, at der er et fald i prisniveauet.

Skrevet af Flemming Juul

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.