Solid vækst for hotelovernatninger i København

Der er rift om de københavnske hoteller. I 1992 havde de i årets første ni måneder 3.077.474 overnatninger i Region Hovedstaden. I samme periode i år lyder det tal på 7.080.646 overnatninger, viser nye tal fra Horesta.

Selv om der fortsat skyder nye hoteller i vejret, er hotelbranchen presset af efterspørgslen, siger Jens Zimmer Christensen, formand for Horesta: ”Vi har faktisk haft perioder i år, hvor der ikke har været plads”.

Ifølge Horesta skyldes fremgangen den generelle øgede rejselyst i verden, især styret af fald i flypriserne. Det har skabt et attraktivt marked for storbyturisme, skriver dr.dk.

Kultur- og fritidsborgmester i Københavns Kommune, Carl Christian Ebbesen, er glad for de mange gæster i byen: ”Der er ingen tvivl om, at når der er turister, der synes, København er attraktiv og kommer hertil, så er det gode indtægter for byen. Hvis antallet af turister bliver ved med at stige, kan det betyde, at der kun er turister, når man går i Tivoli. Og så kan man godt miste lidt af københavner-islættet”.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.