Solid vækst for Icelandair

icelandairIcelandair Group havde i 2014 et nettooverskud på 66,5 millioner dollars, hvilket er en stigning på 18% fra de 56,4 millioner i 2013.

Omsætningen steg med 8,8% til 1,11 milliarder dollars. EBITDA steg med 7% til 154,3 millioner dollars. Icelandair Group består af selve Icelandair og regionalselskabet Air Iceland, charteroperatøren Loftleidir, samt hoteldrift.

Passagertallet steg med 15% til rekorden 2,6 millionen. Load factor steg med 1,1 procentpoint til 80,4%. Væksten i passagertal var størst i Europa-Nordamerika ruterne vis Keflavik, som øgede med 23%. Det er koncernens største marked, som står for 48% af passagererne.

De fremtidige udsigter er gode, siger President og CEO Björgólfur Jóhannsson: “Vi forventer fortsat profitabel organisk vækst i 2015. Gruppens internationale flyvninger vokser med 14% i forhold til 2014”.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.