Solid vækst for Icelandair

icelandairIcelandair Group havde i 2014 et nettooverskud på 66,5 millioner dollars, hvilket er en stigning på 18% fra de 56,4 millioner i 2013.

Omsætningen steg med 8,8% til 1,11 milliarder dollars. EBITDA steg med 7% til 154,3 millioner dollars. Icelandair Group består af selve Icelandair og regionalselskabet Air Iceland, charteroperatøren Loftleidir, samt hoteldrift.

Passagertallet steg med 15% til rekorden 2,6 millionen. Load factor steg med 1,1 procentpoint til 80,4%. Væksten i passagertal var størst i Europa-Nordamerika ruterne vis Keflavik, som øgede med 23%. Det er koncernens største marked, som står for 48% af passagererne.

De fremtidige udsigter er gode, siger President og CEO Björgólfur Jóhannsson: “Vi forventer fortsat profitabel organisk vækst i 2015. Gruppens internationale flyvninger vokser med 14% i forhold til 2014”.

x

Læs Også

Boeing på storindkøb i Kina

Boeing-fabrikkerne har indgået kontrakter til en værdi af USD 600 mio. med kinesiske leverandører.

Kursen på Tivoli-aktier helt i top

Mandag morgen var Tivoli-aktien noteret til rekord-kursen 3150 efter de seneste dage at være steget jævnt

900.000 blev forsinket med tog

Årets tre første måneder har budt på togforsinkelser langt ud over det acceptable. 15 procent af alle DSBs passagerer måtte se i øjnene, at de kom for sent.

Fly-kapring var falsk alarm

En Airbus 340-600 fra Virgin Atlantic på vej fra London Til New York, fik midt ude over Atlanterhavet en melding om, at flyet måske var ved at blive kapret.

Salg af Maersk Air kostede A. P. Møller flere millioner kr.

A.P. Møller måtte skyde 300 mio. kr. ind for at genetablere egenkapitalen og leve op til koncernens egne regnskabsprincipper.

Afgørende sommertest for SAS i dag

Trafiktallene for juni vil give en strømpil om resultatet i andet kvartal, som skal betyde et plus for, at man kan tro, SAS er på vej til målet med at vende udviklingen i år.