Solid vækst for Small Planet Airlines

Small Planet Airlines aircraftSmall Planet Group havde 1,8 millioner passagerer i 2015 – 40% flere end året før og så omsætningen stige med 27%. Samtidig fordobledes overskuddet for andet år i træk.

Vytautas Kaikaris, CEO for Small Planet Airlines: ‘Selv om vi i 2015 løb ind i enkelte uventede problemer – for eksempel aflysninger på baggrund af terroraktionerne i Egypten og i Frankrig – lykkedes vi med at omdirigere vores fly til alternative destinationer og vandt en række nye kontrakter i den periode, så vi kunne overgå de finansielle forventninger”.

Overskuddet før skat beløb sig til 19,2 millioner Euro mod 8,2 millioner i 2014 og 1,7 millioner året før. Omsætningen steg med 27% fra 143,2 millioner Euro i 2014 til 182 millioner i 2015. Ved årets udgang var der 430 ansatte i selskabet og antallet af fly er steget fra otte i 2013 over 11 i 2014 til 18 i 2015.

Den kommende sommer vil flyflåden bestå af 17 Airbus A320 og fire A321.

Small Planet Airlines er hjemmehørende i Litauen og samarbejder med en række rejsearrangører i både Europa og Asien om flyvninger til især Grækenland, Spanien, Tyrkiet og Bulgarien..

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.