Solvang huser 100 danske sportsfolk

solvang7.000 udviklingshæmmede atleter kommer den 25. juli 2015 og en uge frem til Special Olympics i Los Angeles, og 100 danske atleter får hjemme i danskerbyen Solvang.

500.000 forventede tilskuere vil heppe på deres lande ved konkurrencerne, der inkluderer håndbold, badminton, svømning, halvmaraton, tennis, atletik, etc.

For at byde de danske atleter og deres pårørende velkommen til Solvang vil der i dagene op til Special Olympics være et tre dage langt event, hvor danskerne får mulighed for at lære indbyggerne i Solvang at kende, deltage i kulturelle arrangementer og opleve området.

Turistchef for Solvang i Skandinavien og Finland, Karin Gert Nielsen: ”Dette er en fantastisk mulighed for at både atleter og Solvang får lov at møde hinanden. Mellem konkurrencerne skal atleterne slappe af og have nogle spændende oplevelser, og i Solvang får de både smukke omgivelser og dansk-amerikansk kultur.”

Siden 1968 har Special Olympics World Games fundet sted hvert andet år, og der skiftes mellem Sommer- og Vinterlege. Foruden Danmark er 176 lande repræsenteret ved Legene.

x

Læs Også

Turismenyheder.dk skriver

Hotellers indtjening presset – Rygepolitik på skilte overalt – Tivoli fik overskud – Kulturforlig på plads – Arne Jacobsen i Kolding – Eminem i Parken

Hotelchef: Loyalitetsprogrammer er ren bestikkelse

De internationale hotelkæders loyalitetsprogrammer skal rettelig betegnes som bestikkelse. Det mener chefen for Supranational Hotels.

A380-levering forsinket mindst et halvt år

Flyproducenten kan se frem til betragtelige bøder, vurderer internationale nyhedsbureauer.

SAS får ny kommunikationschef

Troels Rasmussens efterfølger er hentet udenfor flykoncernens egne rækker, og kommer fra Jøp, Ove & Myrthu.

Banal regnefejl ryster Femern-planer

En kommende Femernbro er alligevel ikke så god en forretning, som Trafikministeriet havde regnet sig frem til.

CPH satser på fragten

Københavns Lufthavn har fragten som indsatsområde de kommende år.